SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Az állami és az önkormányzati szférában 2018-ra megnő - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Az állami és az önkormányzati szférában 2018-ra megnőhet a hiteligény
A legnagyobb kereslet a hitelre jelenleg az ingatlanpiacon van jelen, mind ipari, mind lakáscélú felhasználás esetén. Hodina Péter, a K&H Bank szakembere szerint a 2017-es EU-s támogatások megjelenését követően az állami és az önkormányzati szféra lendíti fel majd a hitelpiacot.
Megjelent: 2017. 03. 20. hétfő 10:41

KÖVESS MINKET ITT IS!

Hírlevél
A hét legütősebb videói

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
hodina péterk&hhitelpiaceu támogatáshitelvállalkozások

Élénkül a vállalati beruházási kedv magyarországon, ami azt eredményezi, hogy több cég vesz föl hitelt fejlesztésre. Azonban az EU-s és kormányzati támogatások kicsit háttérbe szorítják ezt a szegmenst. Nagyobb kereslet látható azonban a hagyományos és az ipari célú ingatlanpiacon főleg fejlesztési szempontból. A 2017-es EU-s pályázatok megnyílását követően az önkormányzati, illetve az állami szféra hitelfelvételi kedve jelentősen megnőhet.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS