SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
A tavalyi évben rekord számlanyitást realizált a Budapes - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

A tavalyi évben rekord számlanyitást realizált a Budapest Bank
A Budapest Bank elsősorban kis- és középvállalatokra szakosodott üzletága hitelállományát 11%-kal növelte (500 milliárd forint), miközben a portfólió minősége tovább javult. Az üzletág folyószámla és lekötött betét állománya 8%-kal, 358 milliárd forintra nőtt.
Megjelent: 2017. 04. 06. csütörtök 11:30

KÖVESS MINKET ITT IS!

Hírlevél
A hét legütősebb videói

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
tóth viktorbudapest banknhpvállalati hitelvállalkozásbankhitel

A Budapest Bank csoport, amely 3,5%-kal növelte mérlegfőösszegét az előző év azonos időszakához képest, és 13,1 milliárd forint adózás utáni eredményt ért el a magyar számviteli szabályok szerint készült konszolidált (nem auditált) beszámolója szerint. A kiváló nyereségi szint az új hitelkihelyezés növekedésen túl a javuló értékvesztés-képzésnek, valamint kis mértékben egyszeri eredményjavító tételeknek is tulajdonítható.

A Magyar Fejlesztési Bank tulajdonában álló Budapest Bank csoport mérlegfőösszegét 3,5%-kal 999 milliárd forintra növelte, és továbbra is kiegyensúlyozottan nyereséges volt 2016-ban: 13,1 milliárd forintos adózott nyereséget ért el a bankcsoport. Az eredményre az elmúlt évben továbbra is negatívan hatott az alacsony, csökkenő kamatkörnyezet, illetve a tavaly év végén lezárult elszámolás nyomán lecsökkent lakossági hitelportfólió. A nyereségben döntő szerepe van a vállalati és lakossági kulcs szegmensekben az új hitelkihelyezések növekedésének, valamint a folyamatosan javuló portfólióra képzett értékvesztés csökkenésnek. Az eredményt növelő egyszeri hatások között kiemelendő a deviza jelzálog- és autóhitel elszámolás lezárása nyomán korábban konzervatívan képzett értékvesztés felszabadítása.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS