SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Kirobbanó évet zárt a részben állami tulajdonú Gránit - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Kirobbanó évet zárt a részben állami tulajdonú Gránit Bank Zrt.
Rekord mértékű, több, mint 88 százalékos hitelállomány bővülésről és 71 százalékos adózás előtti eredménynövekedésről számolt be a GRÁNIT Bank Zrt. vezetése a pénteki közgyűlésen. Eddigi legeredményesebb évét zárta a bank, mondta el Hegedüs Éva, az intézet elnök-vezérigazgatója.
Megjelent: 2017. 04. 03. hétfő 09:24

KÖVESS MINKET ITT IS!

Hírlevél
A hét legütősebb videói

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
hegedüs évagránit bankpénzügyi eredményhitelállomány

A 2016-ra tervezett 180 milliárd forintot jelentősen meghaladva, 228 milliárd forint fölötti mérlegfőösszeggel zárta az elmúlt évet a GRÁNIT Bank Zrt. miközben nyeresége is 240 millió forintra nőtt az előző évi 140 millió forinthoz viszonyítva. „Elismerésre méltó a GRÁNIT Bank fejlődése és eredményei, az állam a piaci befektetői elvnek megfelelő, jó befektetést valósított meg” - emelte ki a bank közgyűlésén a magyar állam, mint a legnagyobb kisebbségi tulajdonos képviseletében Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter. „A GRÁNIT Bank 228 milliárd forint fölötti mérlegfőösszege több mint harmincszoros bővülést, éves átlagban 70 százalékos növekedést jelent a bank 2010-es májusi indulása óta, ami nemzetközi mértékkel mérve is jelentős teljesítmény” - hangsúlyozta a közgyűlésen Hegedüs Éva a pénzintézet elnök-vezérigazgatója. 2016 végén a bank hitelállománya meghaladta a 100 milliárd forintot, amely közel kétszerese az előző év végi értéknek. A hitelintézet betétállománya egy év alatt 55 százalékkal nőtt és meghaladta a 176 milliárd forintot, az ügyfélszám jelentősen bővült, több mint 30 ezer ügyfélszámlát kezel a bank.

A digitális üzleti modell alapján, elsősorban elektronikus csatornákon szolgáltató hitelintézet immár harmadik üzleti évét zárja nyereséggel, miután a 2010-es alapítását követően már a negyedik évben profittermelővé vált, lényegesen hamarabb, mint ami egy új induló bank esetében a nemzetközi benchmark alapján elvárható.

A kedvező eredmény elsősorban a kiváló minőségű portfóliónak (99,8 százalék feletti a problémamentes állomány) és a költséghatékony üzleti modellnek köszönhető. A GRÁNIT Bank 1 százalékos eszközarányos költségmutatója (működési költség/mérlegfőösszeg) lényegesen kedvezőbb a bankrendszer 2,0 százalékos átlagánál, ami lehetővé teszi az ügyfelek részére a tartósan kedvező kondíciók biztosítását, a részvényesi érték tartós növelése mellett.

A GRÁNIT Bank stratégiájának kulcseleme a vállalati és lakossági ügyfelek számára érthető, ugyanakkor magas színvonalú, innovatív és értékálló pénzügyi szolgáltatások nyújtása, testreszabott megoldásokkal és továbbra is az elektronikus csatornákon keresztül történő kiszolgálásra helyezi a fókuszt.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS