SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Digitális aláírópadot és azonnali ATM pénzbefizetést - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Digitális aláírópadot és azonnali ATM pénzbefizetést újított az OTP Bank
A papírmentes ügyintézés irányába indult a legnagyobb hazai bank: a digitális aláírópad már az OTP Bank minden fiókjában elérhető. Az év végéig 200 befizetős ATM-et helyeznek ki, ezek segítségével a fióki nyitva tartástól függetlenül lehetősége van az ügyfeleknek pénzbefizetésre.
Megjelent: 2017. 06. 14. szerda 09:30

KÖVESS MINKET ITT IS!

Hírlevél
A hét legütősebb videói

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
kisfalvi bencepiller ervinaláírásbankszerződésdigitálisaláírópadatmpénzbefizetéstechnológiaújdonság

A papírmentes ügyintézés irányába tett egy jelentős lépést a legnagyobb hazai bank: a digitális aláírópad már az OTP Bank minden fiókjában elérhető. Emellett az év végéig 200 befizetős ATM-et helyeznek ki, ezek segítségével a fióki nyitva tartástól függetlenül lehetősége van Az OTP Bank már korábban is úttörő volt a digitalizációs folyamatban – mondta el Kisfalvi Bence, a pénzintézet üzletfejlesztési vezetője a legutóbbi technológiai újításaikat bemutató sajtóeseményen. Kiemelte: intenzív fejlesztőmunka folyik az OTP Bankban, közel 50 fejlesztésen dolgoznak jelen pillanatban is. A bemutatott új digitális aláírópad és a készpénzbefizetésre is alkalmas ATM az ügyfelek kiszolgálását teszi még kényelmesebbé.

 

A digitális aláírópad hazai, de európai viszonylatban is egyedülálló újdonság. Ez a készülék ugyanis a fokozott biztonságú elektronikus aláírás követelményeinek is megfelel. Kiemelendő a biztonság, ugyanis ez – amellett, hogy törvényi követelmény -, az ügyfelek jogos elvárása is. A másik cél az ésszerű dokumentumkezelés, a kényelmes, egyre inkább papírmentessé váló ügyintézés. Kényelmes, mert a dokumentumok könnyen olvashatóak, nagyíthatóak. Az OTPdirekt internetbankon keresztül később is hozzáférhetőek, kereshetőek. Biztonságos, mert az eszköz titkosítja az aláírást, így az más dokumentumra nem kerülhet rá. Gépi algoritmus vizsgálja a felvett aláírásmintákat és az aláírás dinamikáját, több ezer szempont alapján, azonnali visszajelzést küldve arról, hogy hiteles e az aláírás.

 

A készpénzbefizetésre is alkalmas ATM-ek jelenleg 60 fiókban érhetők el, év végére 200-ra bővül ez a szám. Segítségével a fióki nyitva tartástól függetlenül, 24 órában és hétvégén is elérhető az ügyfelek számára a pénzbefizetési lehetőség. További előny, hogy a fióki befizetés idejének töredéke alatt a számlánkon lehet a pénz, ugyanis az okos szerkezet képes megvizsgálni a bankjegyek hitelességét. A másik különlegessége, hogy a befizetett bankókat vissza is forgatja a készülék, így ritkábban kell tölteni ezeket a készülékeket.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS