SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Jöhetnek a fogyasztóbarát hitelek. Tényleg ezek lesznek - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Jöhetnek a fogyasztóbarát hitelek. Tényleg ezek lesznek a legkedvezőbbek?
Június második felétől találkozhatunk azokkal a lakáshitelekkel, amelyek a jegybank speciális minősítését megkapják. Ezek mind forintalapú, lakáscélú hitelek, amelyeket akár hitelkiváltásra is lehet majd használni, mondta el Szabics András Zsolt, a Bankmonitor.hu vezető elemzője.
Megjelent: 2017. 06. 22. csütörtök 15:42

KÖVESS MINKET ITT IS!

Hírlevél
A hét legütősebb videói

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
szabics andrás zsoltbankmonitorlakáshitelfogyasztóbarát hitellakáspiaclakásingatlanhitelbankmnb

A bank több szempontból is korlátozza a hitel paramétereit: fontos, hogy a kamatfelár 3,5 százalékpontál nagyobb em lehet. Ez abból a szempontból fontos, hogy így meghatározza, hogy milyen kamata lehet maximálisan egy ilyen hitelnek. A Bankmonitor.hu számításai szerint a fogyasztóbarát lakáshitelként beszámíható hiteleknek kétharmada, illetve háromnegyede már most is megfelel.

Csak azok kaphatják meg a minősítést, aminek az elő-, illetve végtörlesztési díja maximum 1%-os. Fontos itt megemlíteni, hogy a lakástakarékpénztári szerződés esetén, ha azt fordítanénk hitelkiváltásra, akkor azt teljesen díjmentesen kell megtennie a bankoknak.

Szabics András Zsolt, a Bankmonitor.hu vezető elemzője elmondta, hogy elképzelhetőnek tart majd olyan esetet is, amikor a fogyasztóbarátnak minősített hitel hasonló vagy rosszabb kondíciókkal lesz elérhető, mint egy másik banknál megkapható hagyományos hitel. Ezért továbbra is érdemes körültekintőnek lenni a hitel megválasztása előtt.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS