SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Új partnerekkel bővül az MFB Pontok hálózata - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Új partnerekkel bővül az MFB Pontok hálózata
Újabb MFB Pont kezdte el működését júliusban, az év végéig még 74 további Pont nyílik országszerte. Ezekkel összesen 642 elemből álló hálózat gondoskodik majd az európai uniós hitelek és támogatással kombinált hitelek közvetítésével a vállalkozások és a lakossági ügyfelek számára
Megjelent: 2017. 08. 02. szerda 15:18

KÖVESS MINKET ITT IS!

Hírlevél
A hét legütősebb videói

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
hegedüs évabernáth tamásgránit bankmfb pontvállalkozáshitel

Az 2014-2020-as uniós ciklusban a Kormány kiemelt hangsúlyt fektet a visszatérítendő európai uniós források gazdaságélénkítő hatására. A hitel-és vissza nem térítendő forrással kombinált hiteltermékek csaknem 800 milliárd forintos keretösszegének értékesítésére új közvetítő hálózat kialakításával bízta meg az MFB-t, amely 2016 során 442 MFB Pont megnyitásáról gondoskodott. Annak érdekében, hogy a végső kedvezményezettek a lehető leggyorsabban és földrajzilag könnyen elérhető módon juthassanak forrásokhoz, a Kormány 2016 áprilisában a hálózat bővítése mellett döntött. Az MFB ennek érdekben közbeszerzési eljárást indított, amely újabb pénzintézetek bevonását és további 200 MFB Pont megnyitását tette lehetővé.

A most lezárult pályázaton nyertes pénzintézetek – a már meglévő konzorciumi partnerekhez hasonlóan -, saját hálózatukon belül, az MFB Pontok arculatával ellátott fiókokban állnak az ügyfelek rendelkezésére és közvetítik az uniós hitel- és vissza nem térítendő forrással kombinált hiteltermékeket. Az új közvetítői partnerek közül az OTP Bank Nyrt. összesen 163, az MKB Bank Zrt. 35, míg a Gránit Bank Zrt. és az NHB Növekedési Hitel Bank Zrt. egy-egy fiókkal növeli majd az MFB Pontok számát. Így összesen 642 MFB Pont várja az ügyfeleket országszerte.

A tervek szerint csak az új pénzintézetek közvetítésével 2017-ben közel 60 milliárd Ft uniós forrás kerül kihelyezésre, ebből körülbelül 52 milliárd Ft a vállalatoknak és több mint 8 milliárd Ft a lakossági ügyfeleknek számára.

Az MFB Pontok működtetéséhez újonnan csatlakozó négy hitelintézet június 29-én írta alá a közvetítői szerződéseket. A szerződéskötést követő 30 napon belül 126, az aláírást követő 180 napon belül pedig újabb 74 új MFB Pont várja majd az ügyfeleket, a cégek képviselőit és a lakossági érdeklődőket egyaránt.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS