SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
A jelzáloghitel piacon a közel 16%-os részesedéssel saj - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

A jelzáloghitel piacon a közel 16%-os részesedéssel saját csúcsot döntött a K&H
2017 első félévében a K&H Banknak 90 milliárd volt az új kihelyezése a kkv, illetve a vállalati szektorban. David Moucheron, a K&H Bank Csoport vezérigazgatója elmondta, a gazdasági növekedésbe vetett hit, és az alacsony kamatkörnyezet szerencsés együttállása hajtja a piacot.
Megjelent: 2017. 09. 07. csütörtök 13:58

KÖVESS MINKET ITT IS!

Hírlevél
A hét legütősebb videói

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
david moucheronk&Hjelzálogszemélyi kölcsön2017első féléveredmény

2017 első félévében összesen 60 milliárd forint volt a hitelezése a K&H bankcsoportnak, ami a jelzáloghitelt és a személyikölcsönöket egyaránt jelenti. A jelzáloghitelezésben ez egy 30%-os növekedésnek felel meg, amely valamelyest magasabb volt, mint a jelzáloghitelezés piaci átlaga. Konkrét számokban kifejezve ez azt jelenti, hogy több mint 16 ezer családnak, ügyfélnek segített valamilyen kisebb családi projekt megvalósításában a bankcsoport.


A vezetőség elégedett a jelzáloghitel piacon felmutatott fejlődéssel, növekedéssel, ugyanis 2017 első félévében elérték a 15,8 %-os piaci részesedést, amely közel 16%, amely a K&H életében történelmi csúcsnak számít.

2017 első félévében 90 milliárd volt az új kihilyezés a kkv illetve a vállalati szektorban, ami 1400 új projekt finanszírotását jelenti, és ez a növekedés 7% plusznak felel meg a 2016-ban mért növekedéshez képest. Ennek az elsődleges oka a nagyon jó piac, mondta el David Moucheron, a K&H Bank Csoprt vezérigazgatója. Ennek a jó piacnak a mozgatórugói szerinte elsősorban az ügyfelek jövőbe vetett hite, bizalmának erősödése. Az emberek hisznek a jövőben és úgy látják, a gazdasági növekedés a megfelelő irányba halad. Ezen kívül meg kell említeni a rekodrd alacsony kamatkörnyezetet, ami a hitelfelvételt olcsóvá teszi a vállalati és kkv ügyfelek számára egyaránt. A gazdasági növekedésbe vetett bizalom, és ennek a finanszírozásához szükséges hitelek alacsony árának köszönhető ez a jó eredmény, mondta el a bankcsoport vezetője.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS