SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Kávézó és bankfiók - a MagNet Bank újragondolta a bank - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Kávézó és bankfiók - a MagNet Bank újragondolta a banki ügyintézést
Szakított a hagyományokkal a Magnet Bank, és a Házikó csapatával szövetkezve olyan bankfiókot hoztak létre, ami egyúttal kávézó és bisztró is. Európa szerte is egyedülálló a kezdeményezés, ráadásul ez már nem az első ilyen közösségi pont, ahol a kellemeset a hasznossal ötvözik.
Megjelent: 2017. 09. 21. csütörtök 11:00

KÖVESS MINKET ITT IS!

Hírlevél
A hét legütősebb videói

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
pászka petragyarmati orsolyamagnet bankbankfiókházikófarmbistrokávézóügyintézésvendéglátásközösségi

A MagNet Bank úgy döntött, hogy a közösségi koncepciót a bank fizikai megnyilvánulásain, a fiókokon kersztül is érzékeltetni szeretné. Pozsonyi Gábor, a bank vezérigazgató-helyettese - a világon egyedülálló módon - olyan újgenerációs bankfiókokat álmodott meg, ahol a MagNet ügyfelei, dolgozói egy igazi közössségi térben kötetlenül tudnak együttműködni, miközben képviseltetik magukat a társadalmilag hasznos projektek. Figyelembevéve és megértve közben az új generációk igényeit: minél kevesebb ügyintézés, minél több online megoldás. Ebből a komplex elgondolásból nőtték ki magukat a MagNet Közösségi Pontok, amelyek - bár minden bankolási funkciót tökéletesen tudnak - tudatosan nem bankfiókként definiálják magukat. Itt nem látni hosszú sorokat, az ügyfelet az ügyintézőtől elválasztó pultokat, elrejtett montiorokat. Az ügyfél és a bank munkatársa partnerként, akár egymás mellett ülve, közös képernyőt nézve intézik a banki ügyeket. Mindezt egy olyan kellemes környezetben, ahol - Közösségi Ponttól függően - fair trade kávét ihatnak, vagy felelősséggel gazdálkodó magyar termelők alapanyagaiból készített ételt fogyaszthatnak. A MagNet gondos utánajárással, szigorú szempontok szerint választotta ki a Közösségi Pontok partnereit: megbízható vállalkozókat a közvetlen környezetre és a tágabb társadalmi problémákra fogékony üzletvitellel. Így nyitott meg a MagNet Közösségi Bank és Farmbistro is, ahol felelősséggel termelő magyar gazdák termékeiből készített ételeket fogyaszthat a betérő, akár szeretne banki ügyeket intézni, akár nem. (forrás: Térkultúra)
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS