SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Már bármelyik bank ügyfele fizethet mobillal az OTP szolg - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Már bármelyik bank ügyfele fizethet mobillal az OTP szolgáltatásán keresztül
Idén júniustól az OTP ügyfelei is élvezhetik a mobilos fizetés kényelmét, de az igazi nóvum csak ezután jön: bármelyik bank ügyfele fizethet mobillal, köszönhetően az OTP Simple szolgáltatásának. Egy virtuális bankkártyát kell létrehozni, és már el is felejthetjük a kártyánkat.
Megjelent: 2017. 09. 28. csütörtök 14:19

KÖVESS MINKET ITT IS!

Hírlevél
A hét legütősebb videói

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
benyó pétercsányi péterotpprepaidpaypassbankkártyamastercardmobilos fizetés

Az OTP Simple alkalmazás segítségével gyorsan létrehozhat magának bármely bank ügyfele egy virtuális bankkártyát, amellyel utána fizethet, tehát csak a telefonkat kell magunkkal vinni, de az ma már szinte természetes, hogy midnehol nálunk van. Az idei évben több bank is előrukkolt a mobilfizetés lehetőségének felkínálásával, így ez már nem számít újdonságnak. Az OTP ügyfelei is június óta élhetnek ezzel a lehetőséggel, eddig több mint 30 ezren kezdték használni, és már 1 milliárd forintot el is költöttek vele.

Úgy tűnik, az OTP elkötelezett az innováció mellett. Jelentős lépéseket tettek az irányába, hogy papírmentessé tehessék az ügyintézést, jelentős könnyebbségeket jelentő megoldásokkal rukkolnak el. Elég az online igényelhető személyi kölcsönökre gondolnunk, amellyel eddig már több mint 3 milliárd forintnyi hitelt folyósítottak vagy csak a készpénzbefizetős autómatákra gonodlnunk, amelyek kihelyezése folyamatban van, az év végéig még 200 darab ilyen atm-re számíthatunk.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS