SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Még mindig jelentős a bankbetétek részaránya a lakossá - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Még mindig jelentős a bankbetétek részaránya a lakosság körében
A jegybank adatai szerint a betétek még mindig jelentős, egyharmados részarányt képeznek a lakosság körében. Sokan tartják otthon készpénzben is a vagyonukat, kitéve ezzel több veszély faktornak. A lakossági állampapírok is viszonylag népszerűnek számítottak az elmúlt években.
Megjelent: 2017. 10. 27. péntek 14:27

KÖVESS MINKET ITT IS!

Hírlevél
A hét legütősebb videói

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
szabics andrás zsoltbankmonitorbefektetésbankpénzügybetét

A könnyebben mozdítható megtakarítások közül még mindig nagyobb, egyharmados népszerűségnek örvend a bankbetét, ugyanakkor az előző évekhez képest észrevehető a csökkenés. Azt tapasztalja a lakosság, hogy bankbetéttel nem lehet szemmel látható hozamot elérni, inkább sokan otthon tartják a megtakarításukat, felvállalva azt a veszélyt, hogy betörés, tűz, vagy egyéb kockázat esetén el is veszthetik. Érdemes inkább olyan befektetési formát választani Szabics András Zsolt, a Bankmonitor.hu vezető elemzője szerint, ahol tényleges, számottevő hozamot el lehet érni. Ebben a szegmensben az utóbbi évek slágerterméke egyértelműen a lakossági állampapír volt.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS