SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Új, üzletmenet folytonossági szolgáltatás a biztosítá - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Új, üzletmenet folytonossági szolgáltatás a biztosítási piacon
Magyarországon a tűztől és a robbanástól (42%), a természeti katasztrófáktól (42%), valamint az üzemszünet és az ellátási lánc zavaraitól (31%) tartanak leginkább a vállalkozások. Ez utóbbi esetek megoldási alternatívájaként mutatta be az Allianz biztosító legújabb termékét.
Megjelent: 2016. 11. 25. péntek 18:00

KÖVESS MINKET ITT IS!

Hírlevél
A hét legütősebb videói

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Végh Istvánallianzbiztosításüzletmenet folytonosság

Egy megfelelő tervvel elháríthatók a katasztrófahelyzetek kockázatai
Változik a kockázati környezet a vállalatok körül, ezért az Allianz Hungária Zrt., szorosan együttműködve a kockázatelemzés területén az AON Magyarország Kft.-vel, valamint az informatikai rendszerekért felelős Duna Elektronika Kft.-vel, együttesen biztosítják a szakértői segítséget egy előre nem várt katasztrófa bekövetkezése esetén.

Az Allianz Kockázati jelentése alapján Magyarországon a tűztől és a robbanástól (42%), a természeti katasztrófáktól (42%), valamint az üzemszünet és az ellátási lánc zavaraitól (31%) tartanak leginkább a vállalkozások.

Katasztrófahelyzetek előfordulhatnak egy vállalat életében, legyen szó árvízről, tűzvészről, áramkimaradásról, bombariadóról vagy akár csőtörésről. Mindezek kellemetlen helyzetbe hozhatják azt a szolgáltatót, akinek emiatt szüneteltetnie kell az üzletmenetét. Ugyanis egy váratlan helyzet a folyamatok leállását is okozhatja, mint ahogy azt árvizek esetén tapasztalhatjuk. Ez közvetve, de negatívan befolyásolja az üzleti eredményeket és veszélyezteti a minőségi ügyfélkiszolgálást. A Magyar Nemzeti Bank 1/2015. számú ajánlása a hatáskörébe vont vállalatoknak előírja, hogy milyen tervvel, intézkedésekkel és informatikai védelemmel kell rendelkezniük a katasztrófák elhárítása érdekében.

„Például egy 1 napos leállás egy vállalatnak jelentős presztízsveszteséget okozhat, de egy 1 hetes, vagy hónapos szünet az üzletmenetben akár teljes csődöt is okozhat a bizalomvesztés miatt." – hangsúlyozta Freed Péter, a Duna Elektronika Kft. ügyvezető igazgatója.

 
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS