SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Mindenki jól járhat a készpénzes cafeteriával - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Mindenki jól járhat a készpénzes cafeteriával
Hamarosan dönthet az országgyűlés a cafeteria rendszer átszervezéséről. Ennek legfontosabb eleme, hogy az Erzsébet utalvány helyett 100 ezer forint készpénzt kaphatnának az alkalmazottak. Ezzel nem csak a munkavállaló, hanem az elfogadóhelyek és a munkaadó is jól járnának.
Megjelent: 2016. 06. 16. csütörtök 14:30

KÖVESS MINKET ITT IS!

Hírlevél
A hét legütősebb videói

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
vámos györgyokszcafeteriakészpénzerzsébet utalvány

Rövidesen dönthet az Országgyűlés arról, hogyan változnak a cafeteria szabályai 2017-től. Az eddigi előkészületek alapján az egyik legfontosabb módosítás, hogy az Erzsébet étkezési utalvány megszűnne, ugyanakkor 100 ezer forint cafeteria juttatás készpénzben lenne adható. Az Erzsébet utalványt jelenleg élelmiszerboltban és vendéglátóhelyen egyaránt be lehet váltani. Az adózási szabályok alapján havi nyolcezer forint értékhatárig adhatja a munkaadó kedvezményes közteherfizetés mellett. A 2017-től kapható 100 ezer forintos készpénz keretösszeg nagyságrendjét nézve az Erzsébet utalvány éves 96 ezer forintos felső határának felel meg. A készpénz cafeteria juttatásban részesülő alkalmazottak természetesen szabadon költhetik el ezt az összeget, gyakorlatilag bármilyen áru-, vagy szolgáltatásvásárlásra, ez számukra mindenképpen kedvező. Az új rendszer a másik oldaláról is sokkal előnyösebb a jelenlegi utalványjuttatásnál.

Részlet az Országos Kereskedelmi Szövetség közleményéből
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS