SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Az időben kezdett nyugdíj-előtakarékosság kiszámíthat - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Az időben kezdett nyugdíj-előtakarékosság kiszámíthatóbb időskort eredményez
Az OTP felmérésének eredményei szerint a hazai lakosság 67%-a nem rendelkezik nyugdíjcélú megtakarításokkal és nem is tervez félretenni idősebb éveire. A demográfiai változások fényében viszont a mai nyugdíjrendszer nem alkalmas arra, hogy csak az állami nyugdíjból lehessen élni.
Megjelent: 2016. 09. 21. szerda 15:00

KÖVESS MINKET ITT IS!

Hírlevél
A hét legütősebb videói

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
nagy csabaotp önkéntes nyugdíjpénztáröngondoskodásnyugdíjrendszernyugdíjmúzeumotp

Az OTP Öngondoskodási Index eredményei szerint a hazai lakosság 67 százaléka nem rendelkezik nyugdíjcélú megtakarításokkal és nem is tervez félretenni idősebb éveire, terveik szerint a nyugdíj mellet is dolgoznának. A megkérdezettek tisztában vannak azzal, hogy a most működő nyugdíjrendszer nem alkalmas arra, hogy a hagyományos, ma ismert nyugdíjas éveket biztosítsa, hiszen csupán a megkérdezettek három százaléka mondta azt, hogy szerintük biztosan elég lehet az állami nyugdíj öregkori megélhetésük biztosítására.

A megkérdezettek 64 százaléka nyugdíj mellett is dolgozna majd, bár időskori tervek között pihenés, olvasás, unokázás szerepel, tehát a ma ismert nyugdíjas elfoglaltságok, de mindez munka mellett korlátozottan megvalósítható csak. Ha ma úgy döntenek, hogy  nem tesznek félre, akkor ezek a vágyott, hagyományos időskori hobbik eltűnhetnek, hiszen a mai aktív korú lakosság örökké dolgozna.

Nagy Csaba, az OTP Önkéntes Nyugdíjpénztár ügyvezető igazgatója szerint, éppen ezért szükséges minél korábban elkezdeni az öngondoskodást, hiszen kisebb terheket ró az emberekre, kiszámíthatóbbá téve a nyugdíjas éveket.

Magyarország népességének száma az elmúlt 26 évben folyamatosan csökkent

A születéskor várható élettartam növekedése miatt egyre magasabb a 65 év felettiek száma
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS