Extra funkciókért lépj be!

Az év vége pörgeti a nyugdíjbiztosítás adójóváírási lehetőségeit
A Vienna Life Biztosító vezérigazgatóját kérdeztük, hogy milyen lehetőséget tudnak biztosítani a nyugdíjbiztosítások mellé. 200 ezer Ft körül áll az átlagos befizetés. Az akár 20%-os adójóváírás vonzóvá teszi a terméket, a biztosító eszközalapjainak hozamai is rendben alakultak.
Megjelent: 2016. 12. 21. szerda 10:00

KÖVESS MINKET ITT IS!

Hírlevél
A hét legütősebb videói

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
vadas-földvári anettvienna life biztosítónyugdíjbiztosításöngondoskodásmegtakarításadójóváíráskedvezményhozam

Az adójóváírás mértéke az adott évben befizetett biztosítási díjak alapján kerül meghatározásra. Ennek összegét az ügyfelek a rendszeres díjakon felül befizetett, eseti díjakkal maximalizálhatják. Erre a lehetőségre az év vége felé közeledve az új nyugdíjbiztosítási szerződést kötő, és az ilyennel már rendelkező ügyfelek figyelmét egyaránt felhívják a piaci szereplők. Éppen ezért a következő hetekben további lendületet kaphat a nyugdíjbiztosítások értékesítése, illetve az eseti díjbefizetések volumene is. Idén is december 30-ig van lehetőség az adójóváírás elérésére, ehhez nyugdíjszámla szükséges.

 

Az adókedvezményes nyugdíjbiztosítások száma hazánkban közel 3 év alatt átlépte a 150 ezret, s egy átlagos ügyfél nagyjából 200 ezer forintot tesz félre évente e nyugdíjcélú öngondoskodási konstrukció segítségével. A Vienna Life Biztosító nyugdíjbiztosításai esetében az átlagdíj 291 ezer forint.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS