SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Íme a legfrissebb KSH adat a magyar háztartások vagyoni h - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Íme a legfrissebb KSH adat a magyar háztartások vagyoni helyzetéről
A 2014-es évben a magyar családok átlagos nettó vagyona 15,6 millió forintot tett ki a KSH legfrissebb számai szerint. Az adatok szerint még mindig Közép-Magyarország a leggazdagabb régió, az egy főre vetített vagyon csaknem duplája a ez Észak-Alföldinek.
Megjelent: 2017. 02. 13. hétfő 12:30

KÖVESS MINKET ITT IS!

Hírlevél
A hét legütősebb videói

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
háztartásokvagyonmagyarországkshadatokmunkanélküliséggyermek

A magyar háztartások átlagos nettó vagyona 15,6 millió forint volt 2014-ben a Központi Statisztikai Hivatal szerint. A vagyon legnagyobb részét az úgynevezett reáleszközök képezték, ide az ingatlanok, a járművek, az értéktárgyak és a vállalkozások tartoztak. Az ingatlanok értéke átlagosan 11,3 millió forint volt, míg a háztartások folyószámlájukon átlagosan mintegy 400 ezer forintot, betétszámlájukon 890 ezer forintot tartottak. Jármű a családok felének volt birtokában, adósságot pedig 37 százalékuk halmozott fel, átlagosan 1,4 millió forintot.

 

A KSH adataiból az derült ki, hogy Közép-Magyarország a leggazdagabb régió, átlagosan 15,3 millió forint az egy főre vetített, 26,1 millió forint a háztartásonként számított nettó vagyon, míg ugyanez az Észak-Alföldön 5,5 és 10,4 millió forint. A háztartások jövedelmi és vagyoni helyzete a munkaerőpiaci helyzettel van a legszorosabb kapcsolatban, az aktív háztartások átlagos vagyona 20,7 millió forint, míg ott, ahol a fő kereső munkanélküli, mindössze 7 millió forint. A leghátrányosabb helyzetben a gyermeküket egyedül nevelők voltak, 3,5 millió forint egy főre vetített átlagos vagyonnal egy gyermek esetén, míg a legnagyobb nettó vagyon, 9,9 millió forint az egyedülálló felnőtteké volt.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS