SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Kiemelkedő év volt a 2016-os év az albérletek tekinteté - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Kiemelkedő év volt a 2016-os év az albérletek tekintetében
A gazdasági válság nemhogy csökkentette az albérletek iránti keresletet, hanem kifejezetten növelte is azt. Emellett nagyon felfutottak a rövid távra bérbe adott ingatlanvásárlások is. Hogy ezek a tényezők a konkrét árakban hogyan manifesztálódtak, a videónkból kiderül.
Megjelent: 2017. 03. 27. hétfő 12:00

KÖVESS MINKET ITT IS!

Hírlevél
A hét legütősebb videói

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
soóki-tóth gáborotthon centrumalbérletlakás

2011-2012 volt az ingatlanpiac mélypontja. Mind a lakásárak, mind az albérlet árak a korábbi időszakban felfutó tendenciát mutattak. A válság érdekes módon nem állította le az albérletek iránti igényt, sőt, mivel sokak anyagi helyzete megrendült a válság évei alatt, albérletbe voltak kénytelenek költözni.


Jelen pillanatban azt látni, hogy az ország azon területein van erős albérleti kereslet, ahol egyetemi központ van, vagy olyan ipari, logisztikai beruházás valósult meg, amely jelentős munkaerő-keresletet generált.


A fővárosban nagyon felfutottak a rövid távra bérbe adható ingatlanok vásárlásai is. Ennek következtében a hagyományos bérleti lehetőség nagyon megdrágult, illetve jelentős része el is tűnt.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS