SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Borúsan tekintenek a magyarok a nyugdíjas évekre - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Borúsan tekintenek a magyarok a nyugdíjas évekre
Szabadidő, szabadság, öröm. Ezek jutnak a világpolgárainak eszébe a nyugdíjról, de nem Magyarországon. Az Aegon Nyugdíjfelkészültségi Indexből kiderül, hogy itthon inkább a bizonytalanságra, szegénységre gondolnak az emberek az időskori juttatás kapcsán.
Megjelent: 2017. 07. 10. hétfő 15:29

KÖVESS MINKET ITT IS!

Hírlevél
A hét legütősebb videói

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
nyugdíjaegonöngondoskodásmegtakarításmagyar gazdaság

Hazánkban úgy vélik, hogy a nyugdíj 55%-át az állam fogja majd állni, ennek köszönhetően itthon alig dolgoznak ki előzetes tervet, miből fognak élni a nyugdíjas évek alatt, akárcsak Japánban és Lengyelországban. Ehhez jön hozzá, hogy a lakosság 71%-ának nincs megtakarítása arra az eshetőségre, ha hirtelen kiesnének a munka világából. Magyarországon csupán a munkavállalók 27%-ának van nyugdíjcélú megtakarítása, miközben világszerte ez az arány 39%.

A felmérésben résztvevők 61%-a kitűnőnek tartja saját egészségi állapotát, ám az egészséges táplálkozásra csak 34% ügyel, és - sajnálatos módon - mindösszesen 24%-uk sportol rendszeresen. A felmérés egyértelmű összefüggést mutat a nyugdíjfelkészültség és az egészségi állapotra való odafigyelés között. A munkavállalók nyugdíjaskorukban is aktívak szeretnének maradni, ám a már nyugdíjazottak 33%-a számolt be arról, hogy egészségügyi állapotuk ezt nem engedte. 2015-ben a KSH szerint a várható élettartam a férfiaknál 72, míg a nők esetében 78 év volt, a nyugdíj korhatár 1960 után születetteknél 65 év.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS