SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Bővülő lakáspiac, kiterjesztett felhasználói kör seg - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Bővülő lakáspiac, kiterjesztett felhasználói kör segíti a CSOK-ot
A tapasztalatok szerint az igénylések száma bővül, mondta el a CSOK-ról Darnai Ferenc a Takarékbank Termékfejlesztési Osztály vezetője. A támogatás indulása óta több, mint 9500 igénylést fogadtak be, és több, mint 27 milliárd forintot folyósítottak a kedvezmény keretén belül.
Megjelent: 2017. 08. 07. hétfő 09:00

KÖVESS MINKET ITT IS!

Hírlevél
A hét legütősebb videói

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
darnai ferenctakarékbankcsoklakáslakhatásingatlantámogatáscsalád

A CSOK iránt érdeklődők az elmúlt másfél évben közel megkétszereződött, illetve a folyósítások összegét is sikerült megháromszorozni. Továbbá az is megfigyelhető, hogy a családok otthonteremtési kedvezménye mellé egyre többen vesznek föl hitelt, és egyre többen veszik igénybe a lakástakarékpénztárak által nyújtott állami támogatásokat.

A folyósítások kétharmada a használt lakásvásárlásokhoz kapcsolódik, a maradék egyharmad pedig az új lakás vásárláshoz vagy építéshez kapcsolódik. A jövőben is arra számítanak a Takarékbanknál, hogy továbbra is dinamikusan fog női az igénylések mértéke.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS