SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Vajon számíthatunk-e osztalékralira a Magyar Telekomnál? - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Vajon számíthatunk-e osztalékralira a Magyar Telekomnál?
Már csak négy hónapot kell várni a Magyar Telekom soron következő osztalékára, így megnőtt az osztalékrali esélye. Cinkotai Norbertet, a KBC Securities elemzőjét, kérdeztük, milyen tényezők és események befolyásolhatják ennek esélyét.
Megjelent: 2017. 01. 12. csütörtök 14:30

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Cinkotai Norbertkbcmagyar telekomosztalékrali

A Magyar Telekommal kapcsolatban nagy kérdés, hogy elindul-e idén ismét az osztalékrali, amire az elmúlt tíz-tizenöt évben többször is volt már példa. Átlagosan az osztalék kifizetés előtti három hónapos periódusban 5-6%-kal tud emelkedni a Magyar Telekom árfolyama, mely igen vonzónak tűnik, és mutatja, hogy statisztikailag van osztalékrali.

 

Nem szabad elfelejeteni ugyankkor azt sem, hogy az elmúlt három alkalomból kétszer is elmaradt az osztalékrali, és csak a tavalyi évben lehetett látni szép menetelést, így óvatosan kell kezelni a várakozásokat. Emellett több egyéb kockázattal kell számolni, így például a Digi márciusban induló szolgáltatásai is veszélyfaktort jelenthetnek az osztalékralira.

A részvényesek számára pozitívumként értékelhető a Magyar Telekom legutóbbi tranzakciója, melyet az árfolyam is bizonyít: 1-1,5%-os pluszba lendült az árfolyam a bejeentést követően.

A legutóbbi három osztalékfizetési alkalommal kétszer is elmaradt az osztalékrali, és csak a tavalyi éévben lehetett látni szép menetelést.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS