SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Bele kell nyúlnia a zsebébe Norbinak, ha ott akarja hagyni - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Bele kell nyúlnia a zsebébe Norbinak, ha ott akarja hagyni a tőzsdét
Rögös utakon ment keresztül Norbi cége a 2014-es tőzsdére vezetése óta. Most azonban a fitneszguru úgy döntött, hogy nem szeretné, hogy a vállalat továbbra is nyilvános legyen. Ám nem olyan egyszerű otthagyni a tőzsdét, ki kell vásárolnia a részvényeit elég komoly összegekért.
Megjelent: 2016. 05. 19. csütörtök 14:45

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Fellegi Tamásprivátbankárnorbi updaterészvénybét

Érdekes fordulatot vett Schobert Norbert cégének a tőzsdei pályafutása. A következő közgyűlésről szóló tájékoztatásban egy olyan pontot fogalmazott bele Norbi, hogy szeretné indítványozni a cége tőzsdéről való kivezetését. Ez a lépés bizonyos mértékig érthető is, mivel a Norbi Update nem volt egy sikertörténet. Önmagában az is visszavetette a hírnevét, hogy a Buda-Cash segítette a kibocsájtást és ameddig tartott az eljárás a brókercég ellen, fel is függesztették a részvénnyel való kereskedést. Az áfolyam is nagymértékben lemorzsolódott, az eredeti 1000 forint körüli IPO ára egészen visszaesett 200-300 forint közé 2014 óta.

 

Nem olyan egyszerű a tőzsdét elhagyni, ajánlatot kell tennie a távozni kívánt cégnek, azok felé a részvényesek felé, akik nem akarják, hogy az adott szereplő elmenjen a tőzsdéről. Ez egy viszonylag magas ár, számítások szerint olyan 400 ft körül van, miközben a részvény jelenleg 250 forint körül tartózkodik.  

A 2014-es IPO óta közel 800 forintot esett a Norbi Update részvényárfolyama
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS