SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Fárad a MOL részvénye, érdemes lehet megválni tőle a n - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Fárad a MOL részvénye, érdemes lehet megválni tőle a nyár folyamán
2014 év közepén a MOL-ban volt egy kiváló vételi lehetőség. Most nyár közepén itt lehet az ideje a long pozíciókat lezárni. A technikai kép és a fundamentális elemzés is azt mutatja, hogy a papír nem sok értékkel bír, hamarosan megjelenik rajta az eladói hullám.
Megjelent: 2016. 05. 25. szerda 14:35

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Csizmadia Balázsdevizatrader.humoleladásshort

A 2014-es év közepén érdemes volt beszállni a MOL papírjaiba. Jelenleg a részvény kifulladóban van és hamarosan gyengülésbe kezd, a technikai kép is azt mutatja, hogy 16 500 forintnál már nincs benne sok sztori. Fundamentális szempontból elmondható, hogy ami eddig a ralit mozgatta a piacon, az eltűnőben van.

 

Az elmúlt időszakban bár a tőzsdék jól teljesítettek, az olajipari óriás szerény teljesítményt nyújtott, mindössze 2 éve emelkedik, míg a nemzetközi tőzsdék 6,5 éves emelkedést könyvelhetnek el. Jelenleg egy korrekciós csatorna tetején van az árfolyam, ami inkább eladói dominanciával bír. A forint gyengülése is a magyar részvények hanyatlását vetíti előre. Minden techinkai analízis egy enyhe lejtmenetet támaszt alá a MOL papírjában. 

A MOL papírjában nincs már sztori, érdemes eladni a részvényt a nyár folyamán

A gyengülő forint is a magyar részvények hanyatlását vetíti előre

A WTI 50 dollár körül jelentős zónában tartózkodik, ami nem valószínűsít további gyors emelkedést az olajban
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS