SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Az SAP a Fed döntés előtt, az OTP pedig a Brexit után j - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Az SAP a Fed döntés előtt, az OTP pedig a Brexit után jó vétel lehet
A mostani trendfigyelőben az OTP és az SAP részvényét néztünk meg. A mai FED ülés előtt érdemes lehet az SAP-ban vételt keresni bízva a jegybank részvénypozitív kommunikációjában. Amennyiben a Brexit megvalósult, az letaszíthatja az OTP-t, ami long pozíció felvételre sarkallhat.
Megjelent: 2016. 06. 15. szerda 13:45

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Csizmadia Balázsdevizatraderbrexitfedotpsaplong

A ma esti FED sajtótájékoztató inkább részvénypozitív hangnemet fog megütni, amely kedvezhet az az SAP-nak. A német tech papír éveről-évre csak felfelé megy és döntögeti a csúcsokat. Jelenleg a 67 dolláros zónából egy nagyon erős trendvonal segíti, hogy a papír mélypontot találjon és elrugaszkodjon. Ha a FED kommunikációja pozitív lesz, akkor nagy valószínűséggel az SAP tovább emelkedhet. Ha a jövőheti brit népszavazásnak negatív kimetele lenne, akkor nagyon sok papír rövidtávon alulértékeltté vállhat. Ilyen részvény a magyar bankpapír, az OTP is, ami ezen forgatókönyv esetén 6000 forint körül jó beszállás lehet.

 

 

Ha a FED kommunikációja pozitív lesz, akkor jó vételi lehetőség ígérkezik az SAP papírjában

Egy esetleges brit kilépés esetén leértékelődik az OTP és érdemes lehet beszállni
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS