SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
A magyar piacot békénhagyja hosszútávon a Brexit okozta - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

A magyar piacot békénhagyja hosszútávon a Brexit okozta lavina
A Brexit hatására a magyar részvénypiacon is láthattunk komolyabb eséseket, de ezek inkább a globális rossz hangulat miatt történtek. A 4 nagy hazai bluechip kitettsége a brit piacnak viszonylag csekély, a legjobban a Richtert és a MOL-ra van hatása a Brexitnek.
Megjelent: 2016. 06. 29. szerda 15:07

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Miró Józseferstebétmolrichterotpmtelbrexit

Az angolok kilépésének a hatására komoly eséseket láthattunk a magyar piacon is, az összes hazai bluechipet érintette ez a negatív hangulat. Alapvetően ez az árfolyamcsökkenés inkább annak tudható be, hogy a nemzetiközi tőzsdéken is nagy esések voltak. Valójában a 4 nagy magyar részvényre a Brexit hatása hosszútávon viszonylag limitált, mivel ezeknek a papíroknak nincsen olyan jelentős kitettsége Nagy-Britanniában. Talán a Richterre és a MOL-ra van valamennyi hatása. A hazai gyógyszergyárnak ez az esemény éves szinten körülbelül egy 20 millió eurót meghaladó visszaesést jelent, ami nem olyan számottevő. A MOL-nak vannak az Északi-tengeren fúrótornyai, de a cégre ez is minimális hatással bír.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS