SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Erste: 1 éves időtávon 8000 forintot is érhet az OTP ár - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Erste: 1 éves időtávon 8000 forintot is érhet az OTP árfolyama
Az Erste elemzői egy közel 10%-os felértékelődésre számítanak az OTP Bank részvényeiben. Így a bankpapír árfolyama egy éves időtávon 8000 forintra is növekedhet. Nagy Andrással, az Erste részvényelemzőjével néztük meg ennek a célárfolyam emelésnek az okait.
Megjelent: 2016. 10. 17. hétfő 14:00

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Nagy Andrásersteotp bankrészvénycélárfolyamemelés

Az Erste Befektetési Zrt. elemzői 7200-ról 8000 forintra emelte meg az OTP Bank célárfolyamát, amely egy közel 10%-os felértékelődést is jelenthet. A céláremelésnek alapvetően két oka volt, az egyik az, hogy az S&P felminősítés után a magyar kockázati prémium csökkent az Erste modelljében. A másik pedig, hogy az alacsony kockázati költségek miatt 16 százalékkal megemelte az eredményvárakozását a bank. A közeljövőben az adhat még további lendületet az OTP Bank árfolyamának, hogy ha sikerül felvásárlásokat végrehajtania a régióban. Abban az esetben ha ez nem valósulna meg, akkor osztalák emelésre készülnek.

Az Erste Befektetési Zrt. elemzői 7200-ról 8000 forintra emelte meg az OTP Bank célárfolyamát
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS