SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Bojár Gábor: a Graphisoft Park megtelt, de most megint jel - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Bojár Gábor: a Graphisoft Park megtelt, de most megint jelentős bővülés jön
A magyar "Szilícium Völgy", a Graphisoft Park egy sikertörténet. 10 éve van a tőzsdén és duplázódott az árfolyama. A park nemrég megtelt, le is kellett bontani épületeket, hogy helyet kapjanak újak. Bojár Gábor elmondta, hogy további 20000 m2-el fognak még bővülni az irodapark.
Megjelent: 2016. 11. 22. kedd 15:45

KÖVESS MINKET ITT IS!

Hírlevél
A hét legütősebb videói

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
bojár gáborgraphisoft parkingatlanirodaberuházássapépítkezésirodapiacrészvény

A Graphisoft irodapark építését az azonos nevű szoftverfejlesztő vállalat 1998-ban kezde meg eleinte saját célra. Később a parkban a a névadó vállalaton kívűl több technológiai cég kezdett építkezni. Az ingatlanfejlesztői és irodaüzemeltetői funkciók bővülése miatt Graphisoft szoftverfejlesztő és az ingatlan üzletágát 2006-ban kettéválasztották. Ugyanebben az évben a Graphisoft Park SE vállalat részvényeit elkezdték jegyezni a Budapesti Értektőzsdén. A tőkepiacra való bevezetése óta megduplázódott a cég árfolyama. A Park igazi sikertörténetnek tekinthető, már egyszer megtelt teljesen, de Bojár Gábor, a Graphisoft Park Igazgatósági tanács elnöke elárulta, hogy újabb 20000 m3-es beruházásokat terveznek, amivel összesen 73000 m2-es lesz a park teljes területe.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS