SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Nyugodt szívvel egy 10%-os korrekció esetén lehet érdeme - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Nyugodt szívvel egy 10%-os korrekció esetén lehet érdemes megvenni az OTP-t
A 2013-as év óta közel megduplázódott az OTP árfolyama, ami egy igen szép teljesítmény. A jelenlegi gazdasági környezet elég kiszámíthatatlan jövőt jósol a bankpapírnak, Virág Ferenc, a Random Capital igazgatója szerint érdemes megvárni egy nagyobb korrekciót a beszállással.
Megjelent: 2017. 02. 20. hétfő 13:46

KÖVESS MINKET ITT IS!

Hírlevél
A hét legütősebb videói

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
virág ferencrandom capitalotp bankrészvényemelkedésduplázódáskorrekció

A 2013-as évben még 4-5000 forint között lévő OTP bank részvénye azóta közel megduplázódott és jelenleg 9300 forint körül mozog. Virág Ferenc, a Random Capital ügyvezetője optimista a bankpapírral kapcsolatban, egyrészt azért mert lekerült a nyomás a bankszektorról és történt egy kormányzati megegyezés a szereplők között. A másik ok pedig az, hogy a nemzetközi leányának a teljesítménye javul. Miközben az európai bankok (olasz, német) többsége túlságosan nagy értéket nem képvisel, addig a hazai társukról ez nem mondható el. Beszállási oldalról akkor érdemes az OTP részvényét vizsgálni, ha végbemegy egy nagyobb, 10% körüli korrekció.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS