SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Holnap reggel jön az OTP 2016-os éves jelentése. Érdemes - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Holnap reggel jön az OTP 2016-os éves jelentése. Érdemes figyelni!
Ha a pénteki gyorsjelentést követően a számok kecsegtetőek lesznek, a lefordulási szint fölé kapaszkodhat a papír. Innentől viszont érdemes odafigyelni, és eladásban gondolkodni - véli Gyürüs Péter, az MKB Bank Zrt. üzletkötője.
Megjelent: 2017. 03. 02. csütörtök 17:16

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Gyürüs Pétermkb bankotp gyorsjelentés

Az elmúlt időszak nagy OTP ralliján a 9400-as szint parancsolt megálljt. Innentől egészen 8450-ig korrigált vissza. Ebben az esetben inkább beszélhetünk profit realizálásról, semmint komolyabb esésről, hiszen ezután egy újabb 5%-os emelkedés következett be.

A mai nap toporgás volt tapasztalható, ez leginkább annak tudható be, hogy a piac már készül a holnapi éves gyorsjelentésre. Ha a pénteki gyorsjelentést követően a számok kecsegtetőek lesznek, a lefordulási szint fölé kapaszkodhat a papír. Innentől viszont érdemes odafigyelni, és eladásban gondolkodni - véli Gyürüs Péter, az MKB Bank Zrt. üzletkötője.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS