SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Egyedi sztorik teszik izgalmassá a hazai bluechipeket - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Egyedi sztorik teszik izgalmassá a hazai bluechipeket
Terjeszkedik az OTP, jól teljesít a MOL új stratégiája, a Richter háza táján folytatódnak a jó eredmények. Talán csak a Magyar Telekom áll komoly piaci nehézségek elé a legerősebb magyar részvények között. Kiss Mónika, az Equilor Befektetési Zrt. vezető elemzője összefoglalója.
Megjelent: 2017. 05. 19. péntek 12:30

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Kiss Mónikaequilorbétblue chiprészvényrészvénypiacbudapesti értéktőzsdeotpmolrichtermtelekom

A magyar részvénypiac teljesítményét jól mutató BUX index az elmúlt évek ralija után idén veszített lendületéből. A megtorpanás okai az Equilor friss elemzése szerint nem az európai politikai aggodalmak között keresendők, mivel a francia elnökválasztás első fordulója utáni ralihoz a magyar részvényindex már nem tudott csatlakozni. Tavaly novembertől a lengyel részvénypiac fókuszba kerülése volt jellemző a régióban: az ottani devizahiteles rendezés után egyre többen fordultak az alacsonyabb árazásúvá vált lengyel pénzintézeti papírok felé, míg a magyar piac eközben viszonylag kevés új fundamentális sztorit hozott. A javuló nemzetközi klíma kiemelten fontos az OTP, a Richter és részben a MOL számára, emellett a magyar tőzsdei vállalatok is profitálnak a gazdasági növekedés beindulásából, melyet jelenleg még korlátozott infláció jellemez. Az első negyedéves gyorsjelentések új impulzust hoztak és a megtorpanás után az elmúlt napokban új csúcsokra lendült a BUX index és a rövid távú kilátások is pozitívak.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS