Extra funkciókért lépj be!

Jöhet egy lassú felértékelődés a Telekom árfolyamában?
Mozgalmas napokon vannak túl a Magyar Telekom befektetői, miután az elmúlt hetekben több olyan hír is érkezett a céggel kapcsolatban, ami megmozgatta a részvény árfolyamát. Hogy mire lehet számítani a vállalattal kapcsolatban,Cinkotai Norbert, a KBC Securities elemzője mondta el.
Megjelent: 2017. 05. 29. hétfő 11:12

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Cinkotai Norbertkbc securitiesmagyar telekomrészvénybefektetés

A Magyar Telekom érdekes időszakot élt meg az utóbbi időszakban: volt egy gyorsjelentésük, amely nem sikerült túlságosan jól, leesett a 25 forintos osztalék, és mostmár a közel 520 forintos szinteken lévő részvény, ami az év elején volt, az mostmár 450 forint közelében is járt az elmúlt napokban. Ezeken a szinteken érdekes befektetés lehet a Magyar Telekom, véli Cinkotai Norbert, a KBC Securities elemzője.

Az elemző azért azt is elmondta, hogy nem kockázatmentes a helyzet, hiszen a Magyar Telekomnak komoly versennyel kell szembesülnie, és egyéb kockázatok is felmerülhetnek a cég körül.

Az év elején még 520 forintos szinteken járó Telekom részvények most már 450 forint körül járnak. Ezeken a szinteken érdekes befektetés lehet a részvény

Leesett az osztalék a részvényről, amely csökkentette a részvéy árfolyamát
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS