SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Jöhet egy lassú felértékelődés a Telekom árfolyamába - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Jöhet egy lassú felértékelődés a Telekom árfolyamában?
Mozgalmas napokon vannak túl a Magyar Telekom befektetői, miután az elmúlt hetekben több olyan hír is érkezett a céggel kapcsolatban, ami megmozgatta a részvény árfolyamát. Hogy mire lehet számítani a vállalattal kapcsolatban,Cinkotai Norbert, a KBC Securities elemzője mondta el.
Megjelent: 2017. 05. 29. hétfő 11:12

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Cinkotai Norbertkbc securitiesmagyar telekomrészvénybefektetés

A Magyar Telekom érdekes időszakot élt meg az utóbbi időszakban: volt egy gyorsjelentésük, amely nem sikerült túlságosan jól, leesett a 25 forintos osztalék, és mostmár a közel 520 forintos szinteken lévő részvény, ami az év elején volt, az mostmár 450 forint közelében is járt az elmúlt napokban. Ezeken a szinteken érdekes befektetés lehet a Magyar Telekom, véli Cinkotai Norbert, a KBC Securities elemzője.

Az elemző azért azt is elmondta, hogy nem kockázatmentes a helyzet, hiszen a Magyar Telekomnak komoly versennyel kell szembesülnie, és egyéb kockázatok is felmerülhetnek a cég körül.

Az év elején még 520 forintos szinteken járó Telekom részvények most már 450 forint körül járnak. Ezeken a szinteken érdekes befektetés lehet a részvény

Leesett az osztalék a részvényről, amely csökkentette a részvéy árfolyamát
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS