SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Equilor: Vonzó a Waberer’s részvénykibocsátás árazá - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Equilor: Vonzó a Waberer’s részvénykibocsátás árazása, de vannak kockázatok
A Waberer’s tőzsdére lépésének időzítése kedvező, hiszen a makrokörnyezet támogató, emellett az iparági trendek is pozitívak. Ugyanakkor érdemes a kockázatokra is figyelni, hiszen uniós szabályváltozások és persze a brexit is hatással lehet a cégre.
Megjelent: 2017. 06. 23. péntek 14:00

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Kovács Bálintequilorwaberer'sipokibocsájtásbét

Vonzó befektetési lehetőségnek tartja a Waberer’s részvényeit az 5100-6300 forint közötti kibocsátási ársávban Kovács Bálint, az Equilor Befektetési Zrt. senior elemzője, ugyanakkor a papírhoz kapcsolódó jelentős kockázatokat is érdemes mérlegelni. Ezek közül a legfontosabbak a változó európai szabályozás, a brexit-tárgyalások kimenetele és az európai szállítmányozási szektor csökkenő jövedelmezősége. A Waberer’s név elvesztése az elemzők szerint a kibocsátásra nincs jelentős hatással, mindössze egyszeri, komolyabb kiadással járó névváltást tesz szükségessé. A társaság által tervezett lengyel Link akvizíciója jól illeszkedik a vállalat növekedési terveihez, mellyel Kovács Bálint szerint fenntartható lehet a cég jövőbeni bővülése és egyben az eredményességet is javíthatja.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS