SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Eljött az idő, hogy a CIG Pannónia is osztalékfizető r - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Eljött az idő, hogy a CIG Pannónia is osztalékfizető részvény lehessen
Részvényenként legfeljebb 10 Ft osztalék fizetését tervezi a 2017-es üzleti év eredményéből a CIG Pannónia, utána pedig az adózott nyereség legfeljebb felét kívánják szétosztani a részvényesek között, amennyiben a feltételek ezt lehetővé teszik. A vezérigazgató asszony kérdeztük.
Megjelent: 2017. 08. 25. péntek 15:00

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
kádár gabriellacig pannóniabiztosítóosztalékrészvényeredményüzletiosztalékfizetésstratégia

Mint ismeretes, a biztosító 2010-es tőzsdére menetele óta nem fizetett osztalékot részvényeseinek. A 2014-ben végrehajtott stratégiaváltáskor a menedzsment célul tűzte ki, hogy – szemben a korábbi évek növekedésközpontú üzletpolitikájával – a tulajdonosi érdekek hangsúlyosan jelenjenek meg az üzletpolitikai döntésekben. Ennek megfelelően a biztosító kizárólag azokra a piacokra kezdett fókuszálni, ahol piacképes és nyereséges termékekkel, illetve szolgáltatásokkal tud versenyezni, továbbá kőkeményen racionalizálta a működési költségeit.

 

A CIG Pannónia egy újabb, a részvényesek számára fontos lépést tett meg: az igazgatóság legutóbbi ülésén elfogadta a társaság jövőbeni osztalékpolitikáját. Ennek értelmében a társaság a 2017-es üzleti év után, amennyiben a feltételek engedik,

részvényenként 10 forint osztalék fizetését tervezi. Ezt követően a tárgyévi, osztalékfizetésre rendelkezésre álló adózott eredmény legfeljebb 50%-át kívánják osztalékként kifizetni a részvényeseknek.

 

"2014-ben azzal a céllal vágtunk bele a CIG Pannónia átalakításába, hogy minél előbb osztalékfizetésre alkalmassá tegyük a működésünket. Megvágtuk a költségeket, profiltisztítást hajtottunk végre, stabilan nyereségessé tettük a működésünket. Az elmúlt évek összes döntésében szerepet kapott a tulajdonosi érdek, hogy minél hamarabb eljöjjön ez a pillanat, amikor az osztalékfizetésről dönthet az igazgatóság. Megyünk tovább az elkezdett stratégia mentén, a tulajdonosi érdekek figyelembe vételével." – jelentette ki Kádár Gabriella, a CIG Pannónia vezérigazgatója.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS