SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Kisebb korrekciók nyújthatnak jó belépési pontokat a t - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Kisebb korrekciók nyújthatnak jó belépési pontokat a tőzsdén
A vezető részvények közül a MOL és a Magyar Telekom részvényei vételre ajánlottak a jelenlegi szinten, míg a Richter és OTP esetében inkább a tartás, korrekciókban felhalmozás javasolt. Az Equilor vezető elemzőjével, Kiss Mónikával vettük sorra a magyar blue chip részvényeket.
Megjelent: 2017. 09. 14. csütörtök 11:00

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Kiss Mónikaequilorrészvényblue chiptőzsdebétotpmolmtelekomrichterajánlás

A magyar tőzsdén nyáron tovább folytatódott az árfolyamok emelkedése, ami leginkább a jó vállalati eredményeknek, a pozitív hazai gazdasági folyamatoknak és a kedvező nemzetközi hangulatnak köszönhető. Az Equilor szerint fordulatra utaló jelek egyelőre nincsenek, azonban kisebb-nagyobb árfolyamesés bármikor jöhet, így érdemes a meglévő részvénypozíciókat aktívan kezelni és a kockázatokat csökkenteni. A vezető részvények közül a MOL és a Magyar Telekom részvényei vételre ajánlottak a jelenlegi szinten, míg a Richter és OTP esetében inkább a tartás, korrekciókban felhalmozás javasolt.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS