SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Az Erste megemelte a Richter célárát - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Az Erste megemelte a Richter célárát
Az Erste Befektetési Zrt. a korábbi 6.980 forintról 7.450 forintra emelte a Richterre vonatkozó intézményi, 12 hónapos célárfolyamát. Az ok a csökkenő hozamkörnyezet és az értékelés változó időhorizontja, mondta el Miró József, az Erste Befektetési Zrt. vezető elemzője.
Megjelent: 2017. 09. 25. hétfő 11:06

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Miró Józsefersterichterrubelgyógyszer

Az Erste Befektetési Zrt. az eredményvárakozást a rubel mélyrepülése miatt mind az idei, mind a jövő évre nézve kissé csökkentette. Tavasszal a rubel gyengülése 8 milliárd forintos árfolyamveszteséget okozott a Richternek. Azóta erősödésbe kezdett az orosz fizetőeszköz. Folyamatos kamatcsökkntés van Oroszországban, és az a várakozás, hogy ez folytatódni fog, ami miatt a kötvényeket továbbra is vásárolják. A rubel árfolyama várhatóan tovább fog emelkedni a forinttal szemben, így várhatóan számottevő veszteséggel nem kell számolni. Sőt, a kőolajár is kedvenzően alakul, akár emelkedés is lehet, amely rubel erősítő tényező. Ezek alapján úgy gondolják az Erste elemzői, hogy semleges vagy inkább pozitív hatások jelennek meg.

A cariprazine jól szerepel az USA-ban, és Európában is hamarosan megkezdődhet az értékesítés. Ez nem minden: az Esmya hamarosan elindulhat az USA-ban, ahol a csúcson 1-2 milliárd dolláros árbevételt is elérhet, ráadásul a biotechnológiai fejlesztésekről még nem is beszélve.

 

A rubel gyengélkedése miatt a Richter árfolyama is mély repülésbe kezdett. Ennek következtében az eredményvárakozások csökkentek.

Folyamatos kamatcsökkntés van Oroszországban, és az a várakozás, hogy ez folytatódni fog, ami miatt a kötvényeket továbbra is vásárolják. Ezek miatt egyre valószínűbb, hogy a rubel negatívan már nem befolyásolja a Richtert.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS