SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Még nincs minden jó hír beárazva a Richterbe - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Még nincs minden jó hír beárazva a Richterbe
Erős eredményeket tett közzé a Richter, különösen az üzemi eredményt és az adózott eredményt tekintve. A jelentés további pozitívuma, hogy az üzemi eredményhányad az első kilenc hónapos időszakban és a harmadik negyedévben is rendre meghaladta a menedzsment várakozását.
Megjelent: 2017. 11. 09. csütörtök 13:00

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Kiss Mónikaequilorgyorsjelentésrichterszámokjó eredmény

Az árbevétel elsősorban Oroszországban, az EU15 régióban és az Egyesült Államokban nőtt meg. Az éves alapon ért növekedést az EU régiókon belül Nagy-Britannia,Spanyolország és Franciaország vezette. A termékportfoliókat vizsgálvaez elsősorban a magas hozzáadott értékű, kiemelt készítmények értékesítésének köszönhető. A harmadik negyedévben az Esmya 23 millió eurós, a Vraylar pedig 14 millió dolláros teljesítményével emelkedett ki, de emellett valamennyi vezető termék valószínűleg a menedzsment várakozása felett hoz majd 2017-ben.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS