SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Túl vagyunk a gyorsjelentéseken, mit várhatunk a négy bl - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Túl vagyunk a gyorsjelentéseken, mit várhatunk a négy bluechiptől?
Alapvetően jól alakult a gyorsjelentési szezon, a MOL gyengébb teljesítménye - az Erste elemzői szerint - csak egy átmeneti kilengés, a kilátások kedvezőek. A Telekomnál az üzleti folyamatokban volt egy pozitív elmozdulás, de a jövőre nézve több kockázattal is szembe kell nézni.
Megjelent: 2017. 11. 24. péntek 09:00

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Miró Józseferste bankbétbluechipmolrichtermagyar telekomotp

A négy bluechip közül a MOL teljesített a leggyengébben a gyorsjelentési szezonban. Ennek elsődleges oka a petrokémiai marzsoknak, illetve a finomítási nagykereskedelmi marzsokra gyakorlot nyomásnak köszönhetően. Miró József az Erste vezető elemzője szerint a kilátások a gyengébb teljesítmény ellenére is jók. Az éves terveit a vállalat tudja tartani.

 

A Richter a várakozások felett teljesített, a Cariprazine értékesítése is nagyon kedvezően alakult, itt további növekedés várható. Az Erste Bank elemzői úgy számoltak, hogy 4 milliárd forintnyi bevétel keletkezett a gygyszer amerikai értékesítéséből. Az eredménykimutatáson ez át fog esni, hiszen ennek a bevételnek nincs már költsége. Ez további növekedést jelenthet.

 

A Magyar Telekom feket lónak tekinthető. Nagyon jó eredméyt produkált, sikeres volt a roaming eltörtlésére való átállás. Az üzleti folyamatokban volt egy pozitív irányú elmozdulás, ugyanakkor a jövőben különböző kockázatokkal kell szembenézni. Egyrészt az utolsó negyedévben végkielégítési költségekkel kell számolni, illetve a Digi esetleges megjelenése árversenyt hozhat magával. További költséget jelenthet a 900 és 1800 Mhz-es koncesszió meghosszabbítása, és az 5g megjelenése is.

 

Az OTP nagyon jó eredményt tett közzé. A céltartalékok jelentősen csökkentek, amely, az elemzők szerint, lehet, hogy növekedni fog a jövőben. A tőkeellátottsága nagyon jó a banknak, és ennek megfelelően tervez is további akvizíciókat a jövőben. A nyáron komoly fordulat következett be a lakossági hitelezésben: újra növekedni kezdett a hitelállomány.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS