SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Lesújtó gyorsjelentést produkált a GoPro, ám rövidtáv - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Lesújtó gyorsjelentést produkált a GoPro, ám rövidtávon jó sztori lehet benne
A korábbi időszakokhoz képest masszív visszaesést produkált a Gopro ebben a negyedévben. Az egyik fő oka a csökkenésnek, hogy időben csúszni fog a cég saját drónjainak értékesítése. Ha a 9-10 dolláros támaszok megfogják a papírt, akkor rövidtávon jó befektetés lehet a GoPro.
Megjelent: 2016. 05. 11. szerda 10:00

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Cinkotai Norbertkbc equitasgoprogyorsjelentésrészvényfelpattanás

Nem sikerült jól a GoPro negyedéves gyorsjelentése az elemzői várakozásokhoz képest. Mind bevételben, mind eredmény sorokon komoly visszaesést tapasztalhatunk a vállalatban. Emiatt egyre több befektetőnek megrendült a bizalma az akció kamerákat gyártó cégben avval kapcsolatban, hogy vajon tarthat-e még hosszabb távon ez a növekedés, ami az elmúlt időben volt jellemző.

 

Az IPO óta a cég igen sokat tudott emelkedni, járt már 100 dollár közelében is a grafikon, ám jelenleg 10 dollárnál tartózkodik és ha az itt látható támaszt letöri az árfolyam, akkor tovább csökkenés lehetséges.

 

A legnagyobb problémát az okozta, hogy a 2016 első negyedévére ígért drónok értékesítése elmaradt, vélhetően ezt augusztus fele fogja meglépni a cég. A kamerák eladása továbbra sem alakult túlságosan jól, az árbevétel visszaesést az tudta csak ellensúlyozni, hogy az átlagos eladási árak azok magasabbak voltak a korábbiakhoz képest.

 

Amennyiben a 9-10 dolláros támasz megfogja a GoPro árfolyamát, akkor rövidtávon jó beszálló is lehet.

Ha a 9-10 dollárnál húzódó ellenálási szint megtartja a GoPro árfolymát, akkor jó beszállási lehetőség is lehet benne
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS