SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Egy jó short lehetőség kínálkozik az Alibaba részvény - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Egy jó short lehetőség kínálkozik az Alibaba részvényében
Rossz kilátások előtt az Alibaba, mivel a részvény nem tudta áttörni a 80 dolláros ellenállást, ezért a következő hónapokban gyengébb teljesítmény jöhet és újra elérheti a papír a 60 dolláros szintet. Ezek miatt májusban jó lehetőség kínálkozhat Alibaba short-ra.
Megjelent: 2016. 05. 24. kedd 13:00

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Cinkotai Norbertalibabashortcsökkenés

Sötét fellegek gyülekeznek az kínai Alibaba cég felett, mivel a részvény nem tudta áttörni a 80 dolláros ellenállást, ezért nagy valószínűséggel csökkenés jöhet a papírban és ismét elérheti a 60 dollárt az árfolyam. Tavaly májusban az Alibaba egy igen gyenge periódust kezdett el és most a technikai kép alapján szintén úgy látszik, hogy megismétlődik ez a tendencia. Ezt a folyamatot az is igazolja, hogy május és szeptember között a részvénypiacok általában amúgy is gyenge teljesítményt nyújtanak. A tavalyi csökkenéshez hozzájárult az is, hogy a kínai gazdaság rosszul teljesített, bár ez a probléma továbbra sem oldódott meg. Ezek alapján a jelenlegi helyzet egy jó lehetőséget jelenthet, a papír shortolásához.

Idén májusban ismét elkezdhet csökkeni a papír, érdemes lehet shortolni most a részvényt
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS