SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
A focimezgyártók is nagy csatában állnak, mutatjuk a ran - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

A focimezgyártók is nagy csatában állnak, mutatjuk a rangsort
Megkezdődik a 2016-os franciaországi labdarúgó EB, és most egy hónapig minden a fociról szól majd. A mezeken található kis márkajelek is nagy meccsben vannak, úgy tűnik, hogy most egy német cég került a legtöbb helyre, de a TOP10 közt már egyenlőbb az eloszlás. Befektetői sztori!
Megjelent: 2016. 06. 10. péntek 10:00

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Buró Szilárdequiloradidasnikefocifutballbajnokságsport

Részlet az Equilor szakmai blogjáról:

 

A 24 csapatra bővített mezőnyben az első meglepetés az volt, hogy nem a Nike áll az első helyen, sőt a második pozíciót is épp, hogy elcsípte. A legtöbb csapatnak (szám szerint 9) ugyanis az Adidas biztosítja a hivatalos mezt, őt követi a Nike 6 válogatottal, harmadik hely pedig a Pumáé 5-tel. Az is szemet szúrt, hogy 4 olyan kis cég is képviselteti magát, akiknek nincs igazán meghatározó szerepe a sportfelszerelések világszintű piacán. (Joma, Umbro, Errea, Macron)

 

...

 

A fogadóirodák átlagos értékelése alapján Franciaország a legesélyesebb a győzelemre (ők kapták a legkisebb oddsokat). Őket követi Németország és Spanyolország, majd kisebb leszakadással Anglia és Belgium. Az említett első 5 csapatnál már egyértelmű a legnagyobbak dominanciája! Köztük 3 Adidas és 2 Nike mezes csapat található, de ha a TOP10-ig bővítjük a listát, akkor is csak 2 Puma, újabb két Nike és 1 Adidas felszerelés jelenik meg. Összességében elmondható, hogy az esélyesek tekintetében ugyanolyan kiegyenlített a harc a 2 legnagyobb mezszállító között (4 Adidas, 4 Nike), mint  a BL-döntőben (Atletico Madrid=Nike, Real Madrid=Adidas), vagyis marad a hosszabbítás és a tizenegyesek, hogy eldőljön ki lesz a jobb!
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS