SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Shortolni kell nyáron a Tesla papírokat? - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Shortolni kell nyáron a Tesla papírokat?
Ismét markáns lefelé fordulás látható a tesla árfolyamán. A második negyedéves értékesítési adat meglehetősen gyenge lett, a SolarCity felvásárlásának sem örülnek a részvényesek, ráadásul a piaci hangulat is igen bizonytalan. A KBC a technikai kép alapján most shortolná a papírt.
Megjelent: 2016. 07. 06. szerda 14:00

KÖVESS MINKET ITT IS!

Hírlevél
A hét legütősebb videói

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
kbc equitasrészvényteslashortkereskedéstechnikai elemzés

A Tesla Motors a világ egyik legmenőbb vállalata. Elon Musk önmagában egy jelenség, de amin dolgozik, az még fontosabb: a jövőt igyekszik elhozni a jelenbe. Kisebb-nagyobb zakók mentén. A KBC Equitas egymás mellé tette, hogy milyen állapotban van a Tesla részvénye, és erre milyen kereskedési ötlettel szolgálnak. Egy rövid távú short stratégiát ajánlanak, elsősorban technikai képre alapozva.

A shortolás ötletét az alábbiak támogatják:

  •     Csúnyán elromlott a technikai kép
  •     A SolarCity felvásárlási terve nyugtalanítja a befektetőket
  •     Az értékesítési adatok is csalódást okoztak
  •     A piaci árazás továbbra is inkább optimista

 

És az alábbi érvek szólnak az árfolyam esése ellen:

  •     Elon Musk gyorsan befolyásolhatja az árfolyamot a kijelentéseivel
  •     A Brexit utáni bizonytalanság az árfolyamok gyors emelkedéséhez is vezethetStratégiájuk lényege eladás a jelenlegi szinteken, legfeljebb 208 dollárig. Célszint: 180 dollár; stop-loss: 222 dollár. A cég elemzői összességében a fundamentális fair értéket 200 dollár közelébe helyezik. Fenti kereskedési ötletünk így bár döntően a technikai képen alapul, fundamentálisan sem látunk teljesen indokolatlannak egy korrekciót.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS