SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
A Wizz Air árfolyama meredeken süllyedt a britek döntése - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

A Wizz Air árfolyama meredeken süllyedt a britek döntése óta
Jól alakult a tavalyi üzleti év a Wizz Air számára, szépen tudott fejlődni a légitársaság. Váradi József a Brexit előtt még optimistábban nyilatkozott a cégről. Csakhogy a britek EU-ból történő kilépése nagyon nem jön jól a cégnek, és ez a részvényárfolyamon már most látszik.
Megjelent: 2016. 07. 08. péntek 10:00

KÖVESS MINKET ITT IS!

Hírlevél
A hét legütősebb videói

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
légitársaságváradi józsefwizz airfapadosbrexitrészvénybudapest airportmalév

A brit népszavazást követően két nap alatt közel 30 százalékot esett a Wizz Air részvény árfolyama. A mélyponton Váradi József vezérigazgató 20 ezer részvényt vásárolt 283 ezer fontért. Majd 20 százalékkal feljebb kúszott az árfolyam. A csökkenés oka, hogy a Wizz Air erősen függ a brit piactól. Teljes forgalmuk tizedét a londoni reptéren bonyolítják le, az összbevétel szintén tizede Nagy-Britanniából jön. Emellett a cég pénzügyi eredményét euróban teszik közzé, míg a bevétel jelentős része fontban keletkezik, ami gyengül. A Wizz Air célárának átlaga még mindig 28 százalékkal magasabb a jelenlegi árfolyamnál elemzők szerint.  Pedig a tavalyi eredmények nagyon impozánsak: utasainak száma 2015-ben elérte a húszmilliót, ami 21 százalékkal több, mint egy évvel korábban, a jegybevétel 895 millió euró volt, az egyéb bevétel 534 millió euró, míg a profit elérte a 224 millió eurót. Váradi József a Brexit szavazás előtt még sokkal optimistább volt, akkor azt mondta, hogy a vállalat jól vizsgázott a londoni tőzsdén, ahol rövidesen növelik a likviditást, a Budapesti Értéktőzsdén való megjelenés azonban továbbra sem téma. A fapadosvezér szerint jót tett az országnak a Malév-csőd, hiszen a diszkont társaságok magasabb szolgáltatási színvonalon elvégtzik a feladatot, a Budapest Airport forgalma dinamikusan növekszik, tavaly egész évben már meghaladta a 10 millió főt.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS