SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Könnyes búcsút vehet a Yahoo a függetlenségétől - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Könnyes búcsút vehet a Yahoo a függetlenségétől
A Verizon hétfőn bejelentette, hogy felvásárolja a Yahoo internetes céget 5 milliárd dollárért, ami nem is annyira drága tekintve, hogy elemzők nemrég 6-8 milliárdra becsülték az értékét. Elemzők szerint a hosszan tartó rossz vezetésnek köszönhető ez a fordulat.
Megjelent: 2016. 07. 27. szerda 14:00

KÖVESS MINKET ITT IS!

Hírlevél
A hét legütősebb videói

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
yahooverizonmarissa mayerinternetroger entner

Az internet egyik úttörő cége hosszú sínylődés után elveszti az önállóságát. A Verizon hétfőn bejelentette, hogy felvásárolja a céget nem egész 5 milliárd dollárért. Ami igen kedvező ár hiszen elemzők nemrégiben 6-8 milliárd dollárra taksálták a Yahoo internetes részlegét a reklámértéke, a kereső-, email- és üzenetküldő szolgáltatása miatt.

 

Az AT&T mellett a Verizon a legnagyobb szereplő az Egyesült Államok tekintélyes mobilfónia-piacán. Több mint 100 millió előfizetője van, éves bevétele 132 milliárd dollár. A cég az elmúlt időszakban komolyan invesztált a szélessávú hálózat kiépítésébe.

 

A Yahoo nem tudott versenybe szállni a Facebook és a Google egyeduralmával, hiába vásárolta fel többek között a Tumblr blogplatformot és a Flickr fotószolgáltatást -, és hiába jelentett be az év elején komoly, a dolgozók 15 százalékát - érintő leépítést. A számok nem javultak, és egyre nőtt a nagy részvényesek részéről a cégvezetésre nehezedő nyomás.

 

Marissa Mayer végül februárban dobta be a törülközőt és jelentette be a cége eladását. Roger Entner, a Recon elemzőház iparági szakértője szerint évtizedes rossz vezetés vezetett el a Yahoo függetlenségének a megszűnéséhez.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS