SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Jön az iPhone7, az Apple viszont már nem egy üstökös v - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Jön az iPhone7, az Apple viszont már nem egy üstökös vállalat
Szeptember 7-én jön az új almás telefon, de a részvény-kereskedőket sokkal jobban érdekli, hogy mit hozhat a készülék az AAPL árfolyamának. A hatos modell óta inkább csak csökkent az árfolyam, jó szándékkal stagnálásnak nevezhetjük. A technikai kép viszont most már biztató.
Megjelent: 2016. 08. 24. szerda 10:00

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Kovács Karádportfolio.huappleiphonetelefonokostelefonrészvényértékeltségtechnológia

Nagyon várja a piac az új telefon megjelenését, hiszen az elmúlt két negyedévben folyamatosan csökkentek most már az iPhone eladások - mutat rá Kovács Karád, Portfolio Trader tőzsdei kereskedője és oktatója. Mint elmondta, alapvetően az az érdekessége ennek az új tendenciának, hogy igazán új innovációk már nincsenek ezekben a készülékekben és az Apple is egyre nagyobb versenyt tapasztalhat a világ bármely pontján. Az elemző szerint minőségben akár az ázsiai gyártók is hasonló termékeket tudnak gyártani, sőt: akár le is körözik az Apple termékeit. Ennek megfelelően a kínai az, ami az Applenek egy fontos piaca lenne, de az az elmúlt negyedévben itt 30%-os (!) visszaesést tapasztalt, így ott mindenképpen meg kellene erősítenie a pozícióit.

 

Kovács Karád grafikonon szemléltette, hogy ha visszatekintjük az elmúlt 7-8 év bevezetésein, akkor látjuk, hogy az iPhone 1 jelentette  ennek a piacnak az igazi forradalmat, de általában egy új telefon megjelenése után 6-7 esetből 4-5-ször pozitív árfolyam-emelkedést láthattunk. A legutolsó modellek (iPhone 6 és iPhone 6s) óta, amelyeket tavaly ősszel mutatott be a cég viszont az árfolyam inkább lefelé tartott, idén januártól pedig az Apple árfolyama stagnál, vagy csak minimális emelkedést mutatott. Az Apple most már inkább belesimul az iparági átlagba a cég árfolyama és a részvény árazottsága alapján - mutat rá az elemző.

A hatodik generációs iPhone óta lefordulást láttunk

A technikai kép bíztató, de nem tekinthető biztosnak a long irány
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS