SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Érdemes még kivárni, mielőtt nagy Deutsche Bank vásárl - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Érdemes még kivárni, mielőtt nagy Deutsche Bank vásárlásokba kezdünk
Az elmúlt egy hónapban már 40%-ot esett a Deutsche Bank részvénye. Ezt a csökkenést sokan a Lehmann-csődhöz hasonlítják. Túl sok a részvénnyel kapcsolatos bizonytalanság, a cégnek tőkeemelésre van szüksége és az USA-nak is kell fizetnie egy bírságot. Érdemes kivárni egyenlőre.
Megjelent: 2016. 09. 30. péntek 15:50

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Sándor Dávidkbc equitasdeutsche bankrészvényesésnémetország

Egy hónap alatt negyven százalékot értékelődött le a Deutsche Bank árfolyama, ami egy meglehetősen komoly zuhanásnak számít. Sokak, nem véletlenül egy Lehmann-csőd szerű eseményhez hasonlítják ezt a történést. A piac és a befektetők egyértelműen tőkeemelést áraznak, a banknak az értékeltsége az nagyon nyomott. Evvel árhuzamosan a részvényhez kötődő kockázatok is igen magasak. Sándor Dávid, a KBC Equitas vezető elemzője szerint érdemes inkább a partvonalról szemlélni a történéseket, mivel túl sok bizonytalansággal kell számolnunk.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS