SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
A 10%-os esés után jó vétel lehet a Facebook részvény - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

A 10%-os esés után jó vétel lehet a Facebook részvény
A technológiai szektorban a Facebook részvényeket érdemes volt figyelemmel kísérni, hiszen az eredményszámok nem sikerültek rosszul. Bár Zuckerberg kijelentését, amellyel a hosszú távú növekedést illette, eltúlzott visszaesés követte, ám ezt jó alkalom lehetett a vételre.
Megjelent: 2016. 11. 17. csütörtök 09:58

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Cinkotai Norbertkbc securitiesfacebooktrumprészvénygyorsjelentés

Mark Zuckerberg meggondolatlan szavait egy jelentős, ámde túlzónak tekinthető esés követte: kb. 7-8%-ot estek a másnapi kereskedésben az árfolyam. Cinkotai Norbert, a KBC Securities elemzője úgy véli, az ilyen alkalmak jó lehetőséget biztosítanak a vételre, a Facebook esetében. Véleményét főként arra alapozza, hogy éves alapon a közösségi oldal bevétele 50-60%-kal nő, miközben egyre több a felhasználó. Ezek alapján valójában nem várható az a lassulás, amiről Zuckerberg beszélt.

A másik aspektus, amit a Facebook esetén is meg kell vizsgálni, az amerikai elnökválasztás eredménye. Az elemző véleménye, ez sem volt rossz hatással a Facebook kilátásaira, hiszen ő is érdekelt a digitális infrastruktúra fejlesztésében.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS