SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
A Deutsche Bank mégsem lesz fekete hattyú, Németországna - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

A Deutsche Bank mégsem lesz fekete hattyú, Németországnak szüksége van rá
Az elemzők és közvéleménykutatók nem bánnák, ha vége lenne ennek az évnek: nem jöttek be a jóslataik 2016-ban a fontosabb kérdésekben, így a Deutsche Bank esetében sem. Hogy mire lehet alapozni ezt a kijelentést, Csizmadia Balázs, trader, mutatja és mondja el nekünk.
Megjelent: 2016. 11. 25. péntek 10:00

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Csizmadia Balázsdeutsche bank2016bedőléscsődnémetgazdaság

Várhatóan a német kormány be fog avatkozni - vagy közvetett vagy közvetlen módon -, hogy a megmentse a német bank óriást, a Deutsche Bankot (DB) - mondta el Csizmadia Balázs, trader. A szakember véleménye szerint Németországnak szüksége van a bankra, nem engedheti el a kezét a kormány.

Ezenkívül a technikai képet érdemes összehasonlítani más német cégével, aki hasonló helyzetben volt, például a Telekoméval. 2013-ban egy szűkülő ék formációval jelezte, hogy az árfolyammozgás vége felé közeledünk, ez az alakzat rajzolódott most ki a DB-nél is, ami egy fordulópontra eged következtetni.

A Deutsche Bank technikai képe hasonóságot mutat a Telekom korábbi képével, ami után erőteljes növekedés következett

2013-ban a Telekom részvényei ék alakban csökkeő tendeciát mutattak, majd emelkedésnek indult. Most a DB-tól is ezt várják
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS