SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Kettéválhat a Samsung, magasabbra értékelhetik a részv - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Kettéválhat a Samsung, magasabbra értékelhetik a részvényeket a befektetők
Az utóbbi időben több vállalatból váltak le részlegek (Spin-off), melyek ez után a tranzakció után önállóan kereskedhetővé vállnak a tőzsdén. Volt példa mostanában erre a Pfizer gyógyszergyárnál és a Yum! Brands-nél is. Úgy tűnik, hogy a Samsung is erre az útra akar lépni.
Megjelent: 2016. 12. 01. csütörtök 16:02

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Debreczeni Csabamkbspin-offpfizeryum brandssamsungleválás

Az elmúlt hónapokban rekord mértékre emelkedett a globális vállalatfelvásárlások értéke. Emellett a tőkepiaci tranzakciók egyik fontos része a spin-off, amely során egy adott vállalat egy részlegét, vagy szegmensét választja le, amely aztán önállóan, akár részvények formájában elérhető a befektetők számára. Az utóbbi időszakban számos ilyen tranzakciók láthattunk, például amikor a Pfizer leválasztotta állatgyógyászati egységét Zoetis néven. Októberben a Yum Brands (a KFC és a Pizza Hut tulajdonosa) a teljes kínai részlegét külön szervezte Yum Brands China néven, amely gyorsan 15-20%-ot emelkedett. Úgy tűnik, most a Samsungon a sor.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS