SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Mozgalmasabb korszak, jó lehetőségek jöhetnek az amerika - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Mozgalmasabb korszak, jó lehetőségek jöhetnek az amerikai tőzsdén
Nehéz megjósolni, pontosan mikor érkezik el a csúcsához a mostani optimista korszak, de az biztos, hogy nagy lehetőségek adódnak még idén, véli Sarkadi-Szabó Kornél, a Shark Vision ügyvezetője. Jelenleg a piacot túlfűtött optimizmus és túlságosan alacsony félelem jellemzi.
Megjelent: 2017. 02. 07. kedd 10:00

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Sarkadi-Szabó Kornélshark visiontőzsderészvénykötvénytrumpamerikabefektetés

Az amerikai intézményi befektetők részvénypiaci kitettsége sok éves csúcson van már több hete, de a kisbefektetőknek is hasonlóan optimista várakozásaik vannak. Ha megnézzük azt, hogy az elemzők körében mennyien várnak korrekciót, jól látható, hogy kifejezetten alacsony most a félelem index.

Donald Trump megválasztását követően tetőzött ez az euforikus hangulat, mely a folyamat végét vetítheti előre, véli Sarkadi-Szabó Kornél. A részvényárak olyan szintre értek el, ahol a vállalati szereplők el kezdhetnek gondolkodni a stratégia változtatáson. Előfordulhat, hogy a saját részvény vásárlást visszafoghatják vagy más forrásbevonás után nézhetnek. A részvényvásárlás helyett fölmerülhet a részvénykibocsátás lehetősége is.

Az intézményi befektetők optimizmusa megmutatkozik a részvénykitettségben: ez az arány 100% körül mozog

A piacon egyszerre jelen van egy túlfűtött optimizmus, és egy túlságosan alacsony félelem

A részvényvásárlás helyett most felmerülhet a részvénykibocsátás lehetősége is. Bár ez sem garantálja biztosan a további emelkedést.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS