SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Egyelőre óvatosan a Snapchat-el, sokat kell még bizonyít - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Egyelőre óvatosan a Snapchat-el, sokat kell még bizonyítani a papírnak
A Snapchat tőzsdei bevezetése egyelőre nem egy sikersztori, a 24 dolláros IPO-hoz képest járt már 20 dollár alatt is a részvény. Egyelőre a fundamentumok nem igazolnak számottevő emelkedést, ezért nem érdemes vásárolgatni belőle, maximum technikai alapon.
Megjelent: 2017. 03. 22. szerda 16:18

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Cinkotai Norbertkbcsnapchatrészvényesésipofacebook

A 24 dolláros első bevezetés óta valamelyest tudott emelkedni a Snapchat részvénye az első pár napban, ám utána elkezdett esni, a 20 dolláros szint alá is benézett a papír. A növekedési sztori ugyan erős, de a cég fundamentumai alapvetően nem azok, nem tud nyereséget termelni a Snap, ami a jövőben sem valószínű, ezért kérdés, hogy a jelenlegi szintek mennyire fenntarthatóak. A mostani árfolyam az árbevételhez képest elég magasnak számít, nagyon sokat kell még bizonyítania a cégnek ahhoz, hogy indokoltak legyenek ezek a szintek. A következő pár hónapban érdemes figyelni az infókat a vállalattal kapcsolatban, mert ezáltal kiépülhet a befektetőkben egy olyan fajta bizalom, ami később jó befektetéssé teheti a Snapchat-at.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS