SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Ismét az eladók lehetnek túlsúlyban a Snapchat részvén - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Ismét az eladók lehetnek túlsúlyban a Snapchat részvénye körül
Az alapvetően gyenge fundamentudokkal és csökkenő árfolyammal rendelkező Snapchat-nek nemrég volt egy kedvező momentuma, amit meg lehetett lovagolni. Most viszont Cinkotai Norbert, a KBC elemzője szerint nem számíthatunk ilyesmire, így inkább az eladók lehetnek többségben.
Megjelent: 2017. 09. 07. csütörtök 15:30

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Cinkotai Norbertkbcrészvénysnapchatcsökkenés

A Snapchat árfolyama mélypontokon van éppen, de elég volatilis volt az elmúlt időszakban, amit meg lehetett játszani mind vevői, mind pedig eladói oldalról. A fundamentumai a cégnek alapvetően gyengék, ezek alapján nem lehet tudni, hogy merre tovább és mikor lesz nyereséges a vállalat. A tőzsdei bevezetés óta sem tudta a várt számokat hozni a vállalat és folyamatosan csúszik vissza a részvény árfolyama. Volt egy kisebb felpattanás nemrégiben, amiből egészen jól tudtak profitálni a befektetők, de a közeljövőben nem számíthatunk hasonlóra és inkább az eladók lehetnek majd túlsúlyban.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS