SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Ökotrip, reakció: Még lehet remény elkerülni a legrossz - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Ökotrip, reakció: Még lehet remény elkerülni a legrosszabbat, de lépnünk kell
Nem állunk meg, a téma pedig az év végi párizsi klímacsúcs közeledtével még aktuálisabb, mint valaha: mit lehet és mit kell tennie most az emberiségnek, hogy ne vágja haza a Föld ökológiai rendszerét annyira, hogy ez katasztrófába torkolljon? Faluvégi Balázst kérdeztük a témában.
Megjelent: 2015. 11. 06. péntek 16:00

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Faluvégi Balázsblue morphoökotripklímaenergiaföldökológiazöld energiakörnyezet

„Amiket Gyulai Iván elmondott, az tökéletesen helytálló. Hogy ha megnézzük, hogy egy ember számára körülbelül mekkora terület áll rendelkezésére a Földön az összes erőforrást tekintve, akkor az nem éri el a két hektárt. Ehhez képest mindenki sokkal többet használ fel” – mondta el Faluvégi Balázs, a Blue Morpho Investment befektetési vezetője. A szakember szerint ez jelen pillanatban semmiképpen nem fenntartható, és ezzel mindenképpen foglalkozni kell. Ami viszont elhangzott ebben a riportban, hogy igazából nincs is remény arra, hogy ez az egész változzon. Faluvégi azt gondolja, hogy a legenyhébb az a kijelentés, hogy az emberiség egy nagyon súlyos hazárdjátékot játszik a saját bolygójával, környezetével, de az is lehet, hogy már túlléptük a bizonyos „point of no return” határát, tehát innentől már nem lehet visszalépni és akármit csinálunk, már annyira tönkretettük a környezetünket, hogy annak mindenképpen súlyos katasztrófa lesz a vége. De nem biztos, hogy ez így van, mert pozitív forgatókönyvek is vannak. Hogy mik ezek, megtudhatod az Ökotrip sorozatra adott reakcióvideóból, amelyben a megoldások egy csoportját részletesen körbejártuk.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS